Спортният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров подчерта, че остовната заслуга тимът да е истински фактор в първенството е на старши треньора на тима Станимир Стоилов.

"Срещу Литекс изиграхме срещу най добрия отбор до момента. Млади момчета, но за тяхно съжаление срещнаха един по добър отбор – този на "Ботев". Смятам, че заслужено спечелихме. Ние играем мач за мач. Наистина вървим добре и да се надяваме накрая да семе в Европа. За нас е важно да показваме този облик, който показваме при Мъри Стоилов. Благодарение на него и екипа му и футболистите, Ботев е вече фактор в А група и всеки се съобразява с него. Да се надяваме, че като ударим чертата да сме в Европа. Не правим сметки, стремим се да играем добър футбол. Във футбола всичко е възможно. Играем ли добре няма да имаме проблеми да се класираме в Европа", заяви Александров пред ТВ7.

"Мъри промени много неща, промени мисленето и постепенно променяме манталитета. Футболистите знаят какво да правят на терена. Това което се тренира се вижда и в мачовете, което е много важно и радващо, каза още Кривия. - Не гледах вечното дерби. Със сигурност на пловдивското дерби ще има повече публика отколкото на софийското. Играем ли нашата игра, мисля, че няма да имаме проблеми срещу Локомотив."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ