Директорът на ЦСКА Пламен Марков обяви на шоумена Димитър Рачков, че лично ще го изплющи, ако се избъзика отново с "червените". Днес водещият на най-гледаното предаване в България в момента – „Забраненото шоу на Рачков“, посети музея на клуба и се извини за скеча си в неделя.

“Давам си сметка, че предаването е сатирично, но ЦСКА си е ЦСКА - сърца милиони. Продължавайте да се шегувате, но следващия път ако се избъзикате с ЦСКА, ще дойда лично да ви изплющя", каза Марков.

В неделя Рачков разпали страстите и предизвика футболна война. Причина за това стана въпрос за химна на ЦСКА в играта „Стани софиянец“. Гости бяха Ники Кънчев и легендата на "червените" Джони Велинов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Водещият се пошегува след въпроса: „В химна на ЦСКА-София“ се пее следното: „Сърца червени, сърца…“ и отбеляза, че верният отговор е "с тирета".

Случилото се имаше голям отзвук сред феновете и се наложи Рачков да отиде на крака и да се извини. Това се случи в музея на ЦСКА, където бяха Ники Кънчев, Джони Велинов и директорът на клуба Пламен Марков.