Изпълнителният директор на лидера в Западната "Б" група Банско - Красимир Горанов, стана дядо. Големият му син Александър, който живее със съпругата си Жасмин в Лос Анджелис, го зарадвал с щастливата новина за внучка късно снощи. Малката принцеса ще носи името на двамата родители и ще се казва Александра-Джасмин, информира е-79. Клубният началник каза, че все още не е намерил време да почерпи никой от отбора за хубавия повод и ще направи това по време на днешната тренировка.

Веднага след края на полусезона Горанов, който е играл в ЦСКА и Локо (Сф), смята да лети до САЩ, за да види своята внучка. Колкото до представянето на Банско в първенството, изпълнителният директор е сигурен, че тимът ще зимува на върха в Западната "Б" група. Затова той не се съмнява в победите над Ботев (Враца) и Ботев (Криводол) в оставащите два мача.

Банско, който оглавява убедително класирането в таблицата до момента с 29 точки, няма да играе контрола по време на паузата в първенството на втория ешелон и ще проведе учебна игра. Причината за това е в натрупаната умора от серията тежки мачове и проблемите с контузени играчи, които съпътстват отбора. /БЛИЦ