Изпълнителният директор на Берое Илко Русев заяви на церемонията при представянето на книгата посветена на юбилея на тима.

"Като гледам толкова хора в тази зала свързани по един или друг начин с целия клуб си давам сметка за историята на този клуб. Действително историята на Берое е това, което може да обедини всички. Книгата е прекрасна и искам да благодаря на хората, които направиха това издание", коментира Русев.

"От утре тя ще бъде пусната и във фенмагазина на Берое и всеки може да я закупи на цена от 18 лв. Благодаря от името на футболен клуб Берое. От 4 години съм в този клуб, преживях доста. Понякога си задавам въпроса дали положителните емоции са били повече от проблемите, които са се стоварвали, но в един момент тук положителните неща надделяват", добави директорът на клуба.

"Стискам палци на Пламен Липенски за оставащите мачове на Берое и на момчетата – всичко зависи от вас. За бъдещето не се и съмявам, защото то зависи от всички нас и подобава на един велик клуб", завърши Илко Русев.