Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков изригна след загубата с 1:2 от “Левски”. За пореден път бившият футболист нападна съперника и футболистите.

“„Какво да ги коментирам, перфектни бяха съдиите – изпратени, свършиха работа. Оттук нататък продължаваме, какво да ги обсъждаме? Имат си жребий, не знам как го теглят, дойдоха свършиха работа и си тръгват. Ние също си тръгваме, но ще подаваме жалба. Какво, аз ли да им давам нарядите в следващия мач?! В следващия мач за Купата излизаме със седем души, за да си пазим силите за мача с “Ботев”. Да си хвърлят ези или тура, “Левски” или Разград да станат шампиони. Какво да ги коментираме, само мъки. Даваме си парите, президентите, виждате какво става. Съдиите бързат да си вземат таксите предварително. 58 хиляди лева, бързат. И днес ще вземат по 1000 лева. Ние взимаме само...загуба, разходи за мача и т.н. Ще решим с кои футболисти ще играем за Купата с “Левски”, защото за нас по-важно е първенството. И да играем няма смисъл.

И двата отбора жалки, и “Левски”, и Разград. Претенции – не виждам какви претенции може да имат. И като станат шампиони, какво?! Още в първия кръг в Европа и айде. Няма смисъл. От 3-4 години футболът върви само надолу, няма нищо професионално. Футболът трябва да го направят само аматьорски. Виждате нашата съдба каква е, нямаме стадион, пращат ни по Своге, къде ли не. Елате в понеделник да видите как ще представлява стадиона, с какво е по-лош от “Герена”, заяви Георги Марков.

“Вижте дузпата и червените картони. То няма първи жълт, той втори дава. Не искам обаче да коментирам съдиите, питайте ме за футболни неща. Да вземем купата и да вземем да изпаднем, няма смисъл. Да си хвърлят Левски и Лудогорец ези-тура, който има късмет, да взима титлата”, завърши шефът от “Надежда”.