Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира остро случилото се в началото на втората част на мача с ЦСКА на "Армията". Тогава дикторът на стадиона обяви, че "категорично двата гола на Лудогорец са от засада".

„Нямам какво да кажа, не съм специалист по съдийство. Не беше феърплей да се обяви по този начин. Цяла седмица се създава подобна обстановка. Какво, трябва да умре ли някой?! Ако за тях това е мачът на живота, ние си имаме нашите планове. Ние си откриваме базата. Това ме вълнува мен. Трябва да убият някого ли?! Футболът е една игра. Този мач не е бил никога жизненоважен, просто един от многото. Ако това е мачът на живота им срещу Лудогорец, нека си го играят. Не поставяйте на риск живота на хората", коментира Петричев.

"В Лудогорец никога не сме мислели лошото на ЦСКА, обърнете внимание колко хора, свързани с този клуб, работят в Лудогорец. Виждате, че нашият проект продължава да се движи, живот и здраве ще сме щастливи, когато наши юноши се интегрират в първия отбор. Поканили сме испански специалисти да се развиват момчетата. Ние сме изключително далеч от тези вълнения", допълни още шефът.

„Аз не мога да кажа дали са дискусионни головете. Първо, не съм специалист по съдийство и второ - на стадиона не може да се види добре. Не е феърплей така да се съобщава, отразява се върху публиката и футболистите. Сега, ако се случи нещастен случай, кой ще носи отговорност, дикторът или този, който му е наредил?”, негодуваше още Петричев.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига