Нефтохимик приключва с "А" група днес! Тимът няма да може да продължи участието си в елитната група поради липса на финансови средства. Агенция БЛИЦ се свърза с члена на УС и директор в клуба - Николай Тодоров, който разкри повече подробности.

"Всичко приключва. Опитваме се да направим нещо, ходим по срещи, но трябва да стане някакво чудо. Разпускаме днес всички играчи, които не са от Бургас, понеже не можем да им плащаме квартирите и заплатите", каза Димитров.

"По-големият проблем е, че нямаме стадион. Дължим 48 000 лева за "Лазур", които не можем да намерим. Ние лесно ще съберем момчета от школата на по 17-18 години, ще изкараме някак сезона с тях, но няма къде да играем. Нямаме никакви пари. Опитваме, водим разговори, но сме в задънена улица. Какво да ви кажа повече...", призна директорът на Нефтохимик пред БЛИЦ.

Потърсихме и един от собствениците на клуба - Валентин Каравълчев, който обаче отказа да говори. "Ще разберете какво става след 15:00 часа", бяха единствените думи на шефа на Нефтохимик.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ