"Докато съм бил изпълнителен директор минаха четирима собственици, сега има и синдик. Ако имаше някакви нарушения от моя страна, смятате ли че някой нямаше да скочи. Че някой нямаше да реагира, ако имаше нередности. Имам предвид властите”, заяви Александър Тодоров.

Шефът в ЦСКА даде пресконференция във връзка с нападките по негов адрес от страна на Венци Живков, който заемаше същия пост по времето на „титаните” в Борисовата градина.

„Документите може да ги видите в Търговския регистър, те са официални. През 2014 година се извърши голяма ревизия в ЦСКА.

НАП не признава две фактури на стойност близо 4 500 000 лева без ДДС. Фактурата е издадена от Титан Спорт във връзка със строителство на базата на Панчарево. 3 прекрасни терена, хотел с възстановителна база и там да грее и да свети. Втората фактура е от 7 март 2011 година. 1 750 000 лева за почистване на стадион "Българска армия". За почистване на стадион "Васил Левски" след мач на ЦСКА срещу Левски се плаща 7000 лева. От представените данни може да се каже, че договорът е фиктивен", добави шефът.

"Търсят се варианти за продължаването на съществуването на ЦСКА. Трудно е това дружество с лека ръка да се зачеркне. Вчера обаче Атанас Караиванов коментира някакви неща, които няма как да станат. Имам предвид за връщането на отбора в "А" група", коментира още Тодоров.