Членът на Управителния съвет на ЦСКА Румен Атанасов заяви, че главният арбитър на срещата между Лудогорец и "армейците" Георги Йорданов е направил подаръци на разградчани, които спечелиха с 4:0.

"Тежка загуба. Неприятно е, когато паднеш. Сериозно загубихме. Като имаме предвид как се развиха събитията, не смятам, че бяхме толкова зле, но като допускаме груби индивидуални грешки, те се отразяват. Направихме хубави подаръци на Лудогорец, от които те се възползваха. Ще е несериозно да търся причината другаде, но те получиха хубави подаръци от главния съдия. До 15-ата минута контролихме играта, а съдията не показа задължителен червен картон за груба игра. Имам предвид за Моци. Лудогорец не се нуждае от такива подаръци, главно от съдията. Не се оправдавам с рефера, а правя анализ как се стигна до загубата. И картоните, които бяха вдигнати на ЦСКА, бяха незаслужени. Ние излязохме и се опитахме да играем футбол, отделен въпрос е какво се получи", коментира Атанасов.

"Ситуацията влияе на всички, които обичат отбора и не са безпристрасни какво се случва в ЦСКА, но футболистите са професионалисти и са длъжни да играят. Феновете са най-големият капитал на ЦСКА. Въпросът е да подкрепиш отбора в трудните моменти. Феновете на ЦСКА доказаха, че обичат силно. Ще направим всичко възможно да ни има. Ще направим, ние акционерите, всичко възможно да се успокои обстановката“, каза още Румен Атанасов.