Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов сподели чувствата си в Деня на отворените врати, в който феновете на клуба се разделят със стадион „Българска армия“. Както е известно, утрешният домакински мач срещу Лудогорец ще бъде последният за „Армията“ преди легендарният дом на „армейците“ да бъде подложен на тотална реконструкция.

„Чувствата ми на раздяла със стадиона са смесени. Има носталгия, тъй като от дете съм на „Армията“, играл за първия отбор, когато в него бяха много големи имена. Има и радост, защото клубът ще има нов и модерен стадион“, заяви Филипов.

„Бях на 17 години, когато Димитър Пенев за първи път ме взе в групата за мача с Рода (2:1 през 1989 г.). Тогава групата беше от 16 човека и беше много трудно да попаднеш в нея за важен мач, тъй като в отбора беше пълно с много силни футболисти, оставили следа в историята на клуба“, допълни 52-годишният изпълнителен директор на „армейците“.

"За мен всеки един мач е ярък спомен и преживяване. Голяма чест, че съм имал възможността да играя на този велик стадион. Една от най-паметните победи, които имам на „Армията“, е срещу Ювентус с 3:2 през 1994 г.“, добави Филипов.