Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров коментира актуални въпроси около клуба след победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив).

"В последните четири мача имахме три равенства и този мач беше задължителен да го спечелим. Ако печелят мачовете, ще се поздравят с шампионската титла накрая", заяви Тодоров.

На въпрос, харчи ли ЦСКА пари за водене на война (б.р. - има се предвид словесната престрелка с Лудогорец), Тодоров отговори: "Не, ЦСКА има достатъчно разходи, за да си позволява да харчи пари за каквато и да е война. ЦСКА харчи единствено за клуба и нищо повече."

Директорът коментира и случая с Пакурар, към когото все още ЦСКА има задължения: "Това са грешни пари, които се дават абсолютно ненужно. Обстановката няма да се дестабилизира, но това е поредният ребус, който ни затруднява изключително много."

На въпрос, очаквахте ли да сте на първо място в това време на годината, Тодоров отговори: "Ние сме амбициозни хора, иначе нямаше да се захванем. Нито ние като ръководство, нито привържениците можем да си позволим да сме в долните места на таблицата. За нас е неприемливо като концепция и стратегия за развитието на клуба. Тази стратегия с юноши с по-ниски заплати и едва ли не да се борим за изпадане, това за мен и за ръководството не е стратегия."

На въпрос, какво ще стане, ако се сбъдне кошмара на Кирил Домусчиев ЦСКА да стане шампион, Александър Тодоров отговори: "Направо човек да не си го помисля. Не знам какво ще правим (смее се). Той е ироничен и самият тон зададен от Лудогорец, че има опасност ЦСКА да стане шампион. ЦСКА е ставал 31 пъти шампион, има опасност да стане и за 32-ри предполагам.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите