Основният акционер в ЦСКА Александър Томов даде интервю след победата с 2:0 срещу Локомотив Пловдив. Основна тема отново бе размяната на декларации с Лудогорец, както и информациите за даване на премии от тяхна страна на Марек.

"Главната задача за 2014 година може би ще бъде изпълнена, все по-близко е, а именно ЦСКА да завърши на първо място. Това беше задачата ни. Когато човек се бори и е последователен, когато футболисти, треньори, дейци са единни и се стремят към тази шампионска титла няма начин да не е по-близо", заяви Томов.

Томов говори и за отношенията с Лудогорец: "Спрете с тази словесна война, нека да се знае, че от този момент от ЦСКА никой не иска подобно нещо. Това, за което се бори ЦСКА, е феърплей, нормален състезателен процес. Явно е, че това са двата отбора фаворити. Трябва обаче на футболния терен да бъдат решени споровете. Нас ни притеснява публичното признание на малките отбори, например Марек. С тези пари, които даваш като премия, за да играят срещу нас, можеш да накараш същия отбор да играе по-слабо срещу теб. Видяхте мачовете на Марек срещу Лудогорец и на Марек срещу ЦСКА. Явно ставаше дума за полягане пред отбора на Лудогорец. Това е срам. Треньорът на Марек казва - ами няма нищо лошо да ни попремират. Ами това е публично признание за корупция в българския футбол."

На въпрос, ЦСКА харчи ли пари за войни, Томов бе категоричен: "Не. Искам да кажа и за декларацията на Лудогорец, в която имаше няколко опашати лъжи. Там пишеше, че някой източва клуба, напротив, ЦСКА намалява разходите. Не само Александър Томов и Тодоров правят това, а искм да благодаря на един Стойне Манолов, който бе оплют абсолютно незаслужено. Искам да благодаря на ЦСКА Завинаги. Ние сме мъже, готини и свестни хора. Нито купувам, нито продавам, нито подкупвам някого. Не мога да кажа, че това не се случва с други отбори."

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите