Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов използва профила си във „Фейсбук“, за да представи своята версия за уволнението на Бруно Акрапович от треньорския пост. Според него поставените цели през босненския специалист са били съвсем различни и уточни, че раздялата с бившия наставник на Локо (Пловдив) не е станала по телефона.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Мисля, че след интервютата на Бруно е редно да се уточни следното: Поставена му е цел Купа и шампион, ако стане 2-ри, понеже си знаем номерата в смешното ни първенство, и вземе Купата, договорът автоматично му се удължава, без коментар за играта и резултатите на отбора след зимната подготовка. Всичко е минало, благодаря му за свършеното в ЦСКА и му желая успех!

П.П: И да уточня друго..., че се видях лично с него, очи в очи, и му съобщих, че вече не е треньор на ЦСКА. А не както се спекулира, че съм му казал по телефона. Много неточности станаха вече".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 

 

Мисля, че след днешните интервюта на Бруно е редно да се уточни следното: Поставена му е цел Купа и Шампион , ако стане...

Публикувахте от Stoycho Stoilov в Вторник, 30 март 2021 г.