Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков обяви, че вандалите, които са потрошили автобуса на тима са страхливци, които са действали под прикритието на нощта. Той допълни, че очаква полицията да си свърши работата и не пожела да обвини феновете на “Левски” за нападението срещу рейса.
 
“Неприятен инцидент. Не мога да оправдая тази вандалска проява. Някой иска да наруши победния ход на отбора и организацията ни. Не мога да кажа кой го е направил. Тези хора, които са го направили са страхливци, които чакат да дойде нощта, няма кой да ги оправдае. Искам да призова нашите фенове да няма ответна реакция. Полицията ще се справи, има камери, ще се отсее материала, и извършителите ще бъдат разкрити и наказани,” заяви Живков.
 
“Едва ли е планирана атака. Автобусът винаги е стоял на това място, и никога не е имало такава вандалщина. Случайна, агресивна атака, или от пияни хора, или от наркомани. Не се знае дали са фенове или не. Няма да обвиняваме никого, преди да се провери и види на камерите. За мен има много версии, но според мен е случайна вандалска проява, на хора с ниско възпитание,” допълни изпълнителният директор на ЦСКА.

3_17.jpg