Ръководството на ЦСКА излезе с обръщение по повод атаката срещу клубния автобус. Тази сутрин първо БЛИЦ ви информира, че рейсът на "червените" е бил потрошен от неизвестни лица през тази нощ. Случката се е разиграла пред парк-хотел "Витоша" в Студентски град, където ЦСКА е на лагер преди днешния мач със Славия. Столичното дерби е от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

Обръщението на ЦСКА:

Армейци,

в ранните часове на деня бе извършен отблъскващ вандалски акт!

Върху автобуса на представителния ни отбор са нанесени солидни щети. Ние – ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД осъждаме най-сурово това криминално деяние, за което обаче не обвиняваме нито един футболен привърженик. Искани се да вярваме, че извършителите на това дръзко посегателство, не обичат спорта или идеята за победа единствено по време на игра.

Армейци, призоваваме Ви да запазите пълно спокойствие както и абсолютен неутралитет по отношение на фен клубовете на останалите отбори у нас. Държавните институции и правораздавателни органи на Република България, имат необходимия ресурс и професионализъм да реагират според закона. ЦСКА вярва и се оповава на полицията, която трябва да бъде оставена на спокойствие, да си върши работата по този неприятен за всички случай. Подобен инцидент няма как да извади от релси клуб като нашия, чиито цели далеч надхвърлят низките страсти на вандализма.

Напред червените!