Голям брой привърженици от цялата страна са потърсили ръководството на ЦСКА с молба за организиране на срещи за акциите. През следващата седмица ще бъдат направени сбирки във всички по-големи градове, информира „Тема Спорт“.
 
Представители на „червените“ ще бъдат в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Велико Търново, Свиленград, Карлово, Казанлък и др. Досега бяха направени срещи с феновете от Югозападна и Северозападна България.
 
Привържениците на ЦСКА за заявили категоричен интерес към закупуването на акции. Особено активни били феновете от Разлог, където декларира желание да купят дял от клуба. Кампанията из цялата страна има информативна и рекламна цел. Тя започва днес в Свиленград, където ще бъдат Александър Тодоров, Иван Ченчев и Владимир Рупов.
 
В сряда ще има сбирка в Карлово, а за четвъртък са предвидени три срещи – във Велико Търново, Пловдив и Казанлък. В старата столица ще бъдат Иво Котев, Иван Ченчев и Спас Джевизов. Под тепетата „червените“ ще бъдат представени от Димитър Пенев, Георги Велинов, Владимир Рупов и Бойко Ноев, а в Казанлък ще бъде Александър Тодоров.
 
Обиколката завършва в петък, когато представители на ЦСКА ще посетя Варна и Бургас. В морската столица ще бъдат Стойчо Младенов, Иван Ченчев и някои футболисти. Както е известно, ЦСКА гостува на Черно море в следващия кръг. Срещата в Бургас ще бъде с участието на Димитър Пенев, Иван Ченчев и Валентин Илиев.