Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, както и изпълнителният директор Пламен Марков, се срещнаха днес с главния архитект на столицата Здравко Здравков. Темата бе бъдещето на стадион "Българска армия". В тази връзка "червените" излязоха с официална информация в своя сайт.

Ето какво пишат от ЦСКА:
ПФК ЦСКА София срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните ни инвестиционни намерения и привеждането на стадион "Българска армия" във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия" и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти.

Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020