Седмицата в Етър бе бурна, но такава беше и в Царско село. Новакът в елита се раздели с редица играчи. От столичния клуб уведомиха, че са разтрогнали договорите на Емануил Манев, Божидар Кацаров и Георги Хашев. 

Двамата най-опитни играчи в състава на Никола Спасов - Веселин и Йордан Миневи, също си събраха багажа. Раздялата на футболистите с клуба е решение на собственика Стойне Манолов, който се ядосал, след като играчите си потърсили заработени суми.

Близнаците твърдо приключиха с Царско село и предстои да разтрогнат договорите си. 

Останал и без капитаните си, треньорът Никола Спасов едва събра група за домакинството на Етър. Мачът е от 17:00 часа днес.

"Дано някой не се разболее преди срещата, защото ще стане още по-тежко. Мисля, че ще имам само 17 играчи на разположение. Ще трябва обаче да се справим със ситуацията", обясни Спасов пред "Тема Спорт". "Дано имаме късмет и този път да си вкараме положенията, защото в предишните мачове не го сторихме. Двубоят ще е тежък, жизненоважен е и за двата отбора. Ако спечелим, ще изпреварим Етър в класирането. Обикновено в отбор с нов треньор има подем (б.р. - Калоян Чакъров временно оглави Етър след раздялата с Росен Кирилов). Дано сега при гостите да не е така, а от следващия им мач", допълни Спасов. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020