Съветът на Директорите на Берое проведе събрание снощи. На него бяха разисквани актуалните теми за случващото се с отбора. След срещата Председателят на Съвета на Директорите на клуба Боян Боев заяви, че Илиан Илиев продължава да води тима. БЛИЦ ви информира, че треньорът проведе среща с шефовете, които отново са го убедили да остане.

"Илиан Илиев поиска да напусне клуба, но цялото ръководство обсъдихме нещата и сме твърдо зад него, както беше и преди две седмици. Илиев трябва да остане като треньор на Берое. Това е нашето мнение. Не приехме неговото желание да напусне", обясни Боян Боев.

"Не сме говорили със Стойчо Младенов. Аз съм оторизиран като представител на клуба и Председател на Съвета на Директорите да говоря с който и да е треньор на тази тема. Към този момент с никой не е воден такъв разговор, камо ли от мен", допълни пред Beroe Online Боев.

"Мерки така или иначе ще има. Не сме излезли с конкретно решение, но това решение не е освобождаване на треньора. Илиев следва да остане, независимо от така създалата се ситуация в Берое. Към този момент ще остане. Ние сме твърдо зад него и съжалявам, че трябва да се повтарям", завърши шефът в Берое.