Президентът на БФС Борислав Михайлов потвърди, че съществува идея за преструктурирането на "А" група и създаването на Суперлига или Висша лига с 12 или 14 отбора в нея. Както вече стана ясно, Литекс е изхвърлен от елита и от следващото първенство ще играе в "Б" група.

"Ще направим кръгла или четвъртита маса с всички заинтересувани. Ще бъде и министърът Красен Кралев. Има идея за създаване на Суперлига или Висша лига", заяви Михайлов след заседанието на Изпълкома, на което беше потвърдено изключването на Литекс от "А" група.

"Ще има идея да стане една група от 12 или от 14 отбора. Тези проблеми не са възникнали от страна на федерацията", каза шефът на родния футбол.

"Четирима журналисти ще могат да присъствате на кръглата маса, и вие ще имате възможност да дадете идеи", добави Боби Михайлов.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg