Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Шефът на ДЮШ на Локомотив (София) Григор Петков коментира пред БЛИЦ събитията през последните дни в отбора. Припомняме, че мач на "железничарите" срещу Спортист (Своге) беше прекратен при резултат 4:3, след като мутри нахлуха на терена и нападнаха съдията Адриян Петров и биха треньора на домакините Никола Димитров. Президентът на Локо (Сф) Николай Гигов днес реши да освободи девет футболисти от юношеската формация на клуба до 19 години, заради подозрения за участие в “черно тото”. 

“Г-н Гигов ме привика, разговаряхме с него и решихме да освободим футболистите. Ние така или иначе нямаше да разчитаме повече на тях след края на шампионата. Тепърва ще има вътрешно разследване. Ако не ги бях освободил, веднага някой щеше да каже – “Явно ръководството е знаело за договорки и също е в играта”. Сега ги освободихме и пак ние сме в устата на всички. Каквото и да направя, все нас изкарват виновни. А ние нашата работа си я свършихме. Победихме Спортист в най-важния мач за сезона. Това, че сме объркали сметките на някой, мен не ме интересува”, започна Петков пред БЛИЦ.

“Другите отбори си мълчат като мишки и кротуват. Нека бъдат погледнати и техните резултати. Защо само нас гледат? Вижте какви резултати имат, а дума не обелват. Аз съм спокоен и чист пред себе си. Толкова много съм дал на Локомотив. Ако г-н Гигов реши, че не иска да остана в отбора, няма проблем, ще си тръгна", коментира Григор Петков.

"Обвиняват ни и за мача с ЦСКА (1:5). Всеки говори, но никой не знае, че предната вечер 13 момчета от отбора имаха балове. Как да им кажа да не празнуват? Чудех се на другия ден как да съберем група за мача. Нямаше избор и взех няколко от празнуващите, останалите бяха по-малки момчета. После момчетата правят грешки. Нормално е да правят. Как да им кажа “продадохте мача”, като знам, че предната нощ са празнували? Да им кажа, че са продажници и да ги изгоня и тях ли? Ето, сега свърши мача с "Ботев" (Враца). Загубихме с 1:2. Вратарят ни направи една грешка, биха ни. И той ли е продажник? И него ли да гоня? Аз вече се чудя какво да направя. Вие не знаете какви неща се чуват на мачовете на децата. И след една грешка всички започват да викат”, заяви още шефът на ДЮШ на Локо (Сф).

“Има още един кръг до края и след това ще решаваме какво ще правим. Не знам дали аз ще остана. Не знам дали треньора ще остане. Това се решава от г-н Гигов. Аз моята работа съм си я свършил. Победихме в най-важния мач за сезона. Свършихме си работата. Победителите не ги съдят. Ние си вършим работата, а нас все ни съдят”, завърши Григор Петков.