Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян призна пред БНТ, че има разногласие сред феновете за бъдещето на клуба. Той беше категоричен, че няма да участва в ситуация, каквато се случи с ЦСКА преди няколко години.

"Собствеността на Левски е в "Нове Холдинг" и фирмите на Васил Божков. Предложението на efbet за 8,5 милиона е нереалистично в момента. Феновете не сме хората, които да вземат подобно решение. Клубът си има управленска структура", заяви Хиндлиян.

Той допълни, че ако привържениците имат блокираща квота в управлението на Левски, няма да има задкулисие, каквото имало в последните 10 години в клуба.

"Не е задължително хората, даващи пари за клуба, да са собственици - този модел катастрофира. Зададохме му конкретно на г-н- Божков въпросът дали е имал нещо с управляващите, когато е взимал акциите. Той категорично отрече. Имал е порив да спаси клуба", добави шефът на фенклуба на „сините“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Аз в такъв филм, какъвто стана с ЦСКА няма да участвам. Всички хора, с които говоря са на същото мнение. Има разногласие сред феновете - по отношение на бъдещето управление на клуба, дали трябва да бъде в ръцете на един човек или не", добави той.

"Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, а призив за обединение. Трябва да покажем колко обичаме клуба. Трябва да спрем с дребните дрязги. Призовавам колкото може повече хора да дойдат. Призовавам всички. Поканили сме и ръководството на БФС, ветерани. Утре трябва да се говори за Левски с добро", добави Хиндлиян.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020