Съдията Христо Ристосков, който предизвика гнева на ЦСКА и Лудогорец заради отсъжданията си на мача между двата тима за Купата на България (завършил 2:1 за “червените”), няма да ръководи футболни срещи до края на есенния полусезон. Това обяви председателят на Съдийската комисия към БФС Никола Джугански.
 
“Ристосков допусна много грешки и в двете посоки. Представянето му определено не е задоволително. Тук не говорим за положението с дузпата на Мишел Платини. Все още при мен не е дошъл докладът за мача, но мисля, че оценката на Ристосков ще е ниска. Като прибавим това, видеозаписите и жалбите, може би на двата отбора, то мога да кажа, че Коледа вече дойде за него. Ще бъде наказан. Дълго време няма да го видите да ръководи мач от “А” група”, заяви Джугански пред “Меридиан Мач”.
 
“От ЦСКА преди не искаха и Николай Йорданов. Но ето, че сега именно той е назначен за мача с Монтана”, заяви шефът на съдиите по повод изказването на Георги Илиев-Майкъла, че не иска повече Ристосков да свири мачове на “червените”.