Нападателят на ЦСКА Килиан Шеридън ще почива около две седмици заради контузия в ахилеса. След направените днес прегледи стана ясно, че ирландецът има възпаление, което не му позволи да тренира още по време на лагера в Ксанти. Заради травмата Шеридън ще пропусне част от контролите в Турция и едва ли ще бъде във върхова форма за старта на първенството. Преди няколко дни БЛИЦ ви информира, че намерението на нападателя е да напусне отбора до края на трансферния прозорец заради забавянето на заплатите и малкото игрово време, което получава.

Треньорът Милен Радуканов ще използва 14 футболисти за контролата срещу Спортист (Своге) в петък от 15:00 часа в Правец. Останалите ще наблягат на фитнеса и ще участват в следващата среща, която е в понеделник.

Футболистите за контролата със Спортист: Иван Караджов, Здравко Чавдаров, Костадин Стоянов, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Борис Галчев, Петър Стоянов, Спас Делев, Четин Садула, Владимир Бахъров, Георги Амзин, Никола Радулович и Станко Йовчев./БЛИЦ