ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Един от асовете на Левски - Уелтън, има татуировка на врата, на която пише blassed (благословен)...  

След като „Юнайтед груп“ обяви, че преговорите за собствеността на ПФК Левски са ударили на камък,  „синя“ България изтръпна. И започна да си задава въпроса идва ли фалитът…  Някои са сигурни, че Левски няма да бъде затрит, защото постоянно се събират пари и защото отборът има най-вярната и най-загрижената публика. У други обаче притеснението не се изпарява.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Истината е следната. Левски може да продължи да закърпва положението с настоящия си генерален спонсор, който е повече от щедър, както и с милионите, дарени от „сините“ запалянковци. Може и да прави споразумения с НАП за разсрочени плащания и да мине между капките  за лиценза за следващия сезон. Но това е временен процес, който не маха, а само удължава агонията. Задълженията си остават, защото става въпрос за десетки милиони левове. И докато те не бъдат изчистени изцяло, няма как да съществува гаранция за финансова стабилност и сигурност. Тя ще се появи само ако се появи някоя фирма като „Юнайтед груп“. С две думи – Левски се нуждае от благословия. От огромна благословия. Но не от държавата, а от Чичко Паричко. Ама не какъв да е Чичко Паричко, а милиардер, за когото не е проблем да извади минимум 20-30 милиона лева. В противен случай един ден фалитът става неизбежен.

Наши източници разкриха, че преди време до Сираков пристигнала оферта от двама много богати българи. Те били готови да влязат в клуба, но само при едно условие  - ако Левски фалира и направи тотален рестарт от нулата – т.е. създаде се ново дружество. Наско се изсмял на това предложение. Как ли мисли Сираков днес? Мисли абсолютно същото. Въпросът е – но ако не се намери краен спасител, закърпването докога ще продължи. И дали немалките заплати няма да стана малки, а вместо в Дубай да се ходи на лагер само в Първомай…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023

Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023