Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Полузащитникът на Славия Славчо Шоколаров съжалява за пропуснатия шанс "белите" да елиминират Хайдук. Момчетата на Златомир Загорчич се представиха силно и снощи в реванша, но в крайна сметка загубиха с 2:3 и отпаднаха. Шоколаров смята, че липсата на опит в евротурнирите е изиграла ключово значение и е довела до отпадането от Лига Европа.

"Съжаляваме, защото имахме достатъчно положения за гол, но не успяхме да ги реализираме. Може би липсата на опит в дадени ситуации се оказа ключова. Все пак Славия не играе всеки сезон в евротурнирите", коментира пред БЛИЦ СПОРТ Славчо Шоколаров след реванша снощи.

"За пореден път доказахме, а и трябва да продължаваме да го правим, че с постоянство и труд нещата се получават. Да, Хайдук е добър отбор, но можехме да ги отстраним. Излизаме с високо вдигнати глави от този двубой. Показахме мъжка игра и се борихме до последно", продължи халфът, който преди дни реализира един от головете при победата с 4:2 над Локомотив (Пловдив).

"С отстраняването на Илвес Тампере и двата изиграни мача на ниво срещу Хайдук вдигнахме летвата и сега идва по-трудния момент - да задържим това ниво колкото е възможно повече време и да се опитаме да надграждаме. Имаме добър отбор и трябва да го показваме във всеки мач. Освен това показваме, че могат да се постигат успехи и само с българи. Знаете, че в Славия почти няма чужденци. Благодаря на феновете за подкрепата, която ни оказват във всеки мач. Аз и съотборниците ми ще се стремим да ги радваме и в бъдеще", добави Славчо Шоколаров.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019