ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от основните играчи в младежкия национален отбор Станислав Шопов говори пред БЛИЦ след големия успех срещу Полша (1:0), който върна шансовете ни за участие на европейско първенство.

Футболистът на ЦСКА допълни, че с подобни мачове той и съотборниците му са показали, че могат да играят основна роля и в клубните си отбори.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Всеки се вложи на 100%, за да победим. Имаше спортна злоба, хъс, себераздаване и заслужихме победата", заяви Шопов, след което отговори на това, че съперниковите играчи са в пъти по-скъпи.

"Лично аз и момчетата не обърнахме внимание на това, че са по-скъпи. Накрая се вижда, че разликата не е реална. Те са по-скъпи, защото играят в други първенства. Ако и ние бяхме в чужбина, щяхме да сме по-скъпи от тях", каза още Шопов и отговори дали победи като тази ще отворят по-широко вратите за него и съотборниците му към по-редовни участия в клубните им отбори.

"Разбира се, всеки ден се борим за това. Показваме, че можем да играем на високо ниво, както с националния отбор, така и в клубните си тимове", заяви Шопов.