Берое приема Славия от 18:00 часа в първия мач от 11-ия кръг на "А" група. Двубоят ще се играе на осветление, което не се е случвало под Аязмото от 20 години. Модерната придобивка, както и новото електронно табло ще бъдат открити със специална програма преди мача. Кратката официална част се предвижда да започне в 17:30 часа. Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков също ще е сред присъстващите на стадиона. Домакините са подготвили шоу програма, а публиката ще бъде поздравена от вокална група "Ян Бибиян" при Второ основно училище в Стара Загора. Присъстващите на стадиона ще могат да видят кратка-видеокомпозиция за любимия отбор на новото електронно табло.

След две поредни победи настроението в Берое е приповдигнато. Такава е настройката и на феновете в града на липите, които 20 години чакаха стадиона под Аязмото да светне.

За откриването на новото осветление и табло трябваше да пристигне и Министър-председателят Бойко Борисов, но неотложни ангажименти не му позволят да пристигне в Стара Загора.

Желаещите да гледат мача ще плащат по 3 лева за билет. Цената за ученици, студенти и пенсионери е 1 лев. 

БЕРОЕ - СЛАВИЯ
Днес от 18:00 часа
Стара Загора,
ст. "Берое"
Съдия: Ивайло Стоянов
Пряко по ТV7

Вероятни състави
ber.jpg

БЕРОЕ
Ивайло Иванов, Владислав Ямуков, Ваня Джаферович, Владимир Зафиров, Веселин Пенев, Петър Костадинов, Стефан Велев, Петър Димитров, Слави Жеков, Георги Божанов, Емил Ангелов



logo_Slavia.jpg

СЛАВИЯ:
Стефано Кунчев, Радослав Димитров, Живко Желев, Даниел Златков, Ели Маркеc, Филип Филипов, Йордан Юруков, Галин Иванов, Илия Илиев, Жозе Жуниор, Николай Божов



Баланс: 84 мача, 25 победи за Берое, 16 равенства, 43 победи за Славия, г.р. 159:98 за Славия