Вратарят на Славия Георги Петков говори за първи път след зловещия инцидент, при който едва не изгуби живота си. Той започна с думите, че благодари на лекаря на клубния си тим Денис Йълмаз, след което се разплака от вълнение.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Повечето от Вас, да не кажа всички, Ви познавам. Не можах да обърна внимание, докато ме лекуваха. Нямах възможността да отговоря на всяко обаждане. Вече се чувствам по-добре и мога да застана пред Вас и да обясня. Най-важното нещо за мен е - благодаря на Дениз, който помогна сега да съм пред Вас", каза Петков през сълзи. 

"Благодаря на г-н Стефанов, който направи прекрасна организация във ВМА. Благодаря на всички доктор и сестри в болницата. Едно голямо "Благодаря". Естествено, и на цялото ръководство на Славия, на треньорския екип, на футболистите, администрацията, че бяха плътно до мен и ми даваха кураж в този тежък момент", коментира Петков.

Преди дни 45-годишният страж пострада по време на дербито с ЦСКА, като удари лошо главата си, а впоследствие няколко пъти глътна езика си.




снимки: lap.bg