Треньорът на "Левски" Илиан Илиев обяви група от 18 футболисти, които взе за гостуването на Монтана. Двубоят от 3-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа на стадион "Огоста".

Най-интересното име сред избраниците на спеца е Валентин Добревски. Юношата е син на бившия играч на "Ботев" (Пловдив) Гено Добревски, чиито брат близнак също направи сериозно име в българския футбол.

Роденият през 1994 година халф от 2006 година е част от юношеската формация на "Левски". Христо Попадийн и Борислав Цонев, които бяха в 18-те и за мача с "канарчетата" (3:1), отново са сред избраниците на Илиев.

В разширения състав на Илиан Илиев се завърна и ганаецът Агиеманг Опоку, който вече се възстанови от травма на коляното.

Аут за гостуването на Монтана заради травми са Нуно Пинто, Даниел Димов, Радослав Цонев, Цветелин Тонев, Александър Башлиев и Димитър Везалов. Антонио Вутов пък има ангажименти с юношеския национален отбор.

Групата на "Левски" за мача с Монтана:

Вратари: Пламен Илиев и Ивайло Василев

Защитници: Дъстли Мюлдер, Ромен Ели, Станислав Ангелов, Орлин Старокин и Христо Попадийн

Халфове
: Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Марсиньо, Борислав Цонев, Христо Йовов, Валентин Добревски, Кристовао Рамос, Симеон Райков и Агиеманг Опоку

Нападатели: Базил Де Карвальо и Жоао Силва