Синът на бившия национален селекционер Ясен Петров, който носи същото име, премина в третодивизионния Левски (Карлово). Петров-младши пристига от школата на Лудогорец и е един от осемте нови играчи в клуба в родния град на Васил Левски.
    
Любопитното е, че баща му - бившият халф на Ботев (Пловдив), Левски, Локомотив (София) и в момента треньор в Китай на Циндао Хайню, също е започнал футболния си път в Карлово. Тогава тимът играеше в Югоизточната "В" група, но с името Торпедо (Карлово).
    
Отборът от Карлово завърши успешно зимната подготовка и се подготвя за първия официален мач за годината - домакинството на Секирово. Двубоят е в събота от 14:00 часа. 

Освен Ясен Петров-младши, другите нови са вратарят Петър Райчев и полевите състезатели Пламен Колев, Ивелин Илиев, Енгин Махмуд, Венци Богданов, Иван Георгиев и Кристиян Петров.

В същото време няколко играчи си тръгнаха от Карлово. Един от тях е добре познатият нападател Ерай Карадайъ. Той има богата визитка с над 100 мача в професионалния футбол. В Карлово прекара последните две години, а преди това беше част от Крумовград, Спартак (Пловдив) и Арда.

Левски (Карлово) е на 16-ото място в Югоизточната трета лига.