"Не искам да прибързвам с изводите, преди да е започнало първенството, но имам предчувствието, че това ще е годината на “Левски” и Георги Иванов”, прогнозира “синята” легенда Павел Панов.
 
“Познавам Гонзо много добре, оптимист съм, тъй като никога не се отказва и се бори до последно. Това идва от характера му. Убеден съм, че под негово ръководство “Левски” ще триумфира с титлата и Купата”, добавя Панов пред “Тема Спорт”.
 
 "Вече всичко е ясно около селекцията, предстои да видим дали холандецът (Сьорд Арс) ще вкарва толкова голо­ве в Левски, колкото и в предишния си отбор (Цволе). Гонзо направи всичко по силите си, за да привлече най-качествените футболисти от българското първенство. В лицето на Иван Цветков, Тодор Христов и Орлин Старокин отборът разполага с качествени изпълнители, в които се съчетава класата и опитът. Убеден съм, че ползата от привличането на Иван Цветков ще се усети в евротурнирите предвид дългото му пребиваване по чуждите терени. Тодор Христов също е интересен футболист. Бърз и повратлив. Разбира се, има още върху какво да работи, но смятам, че трансферът му е плюс за Левски", казва още ветеранът.