Наско Сираков обяви, че ако се наложи, ще напусне националния отбор. Изказването му бе по повод информациите, че данъчните са започнали проверка относно поста му като директор на националните отбори. Акцията е стартирала след сигнал, че бившият нападател на Левски е едновременно член на Изпълкома на БФС и в същото време заема и платена длъжност като директор в централата.

"В БФС не работят глупаци, всичко е проверено. Ако се наложи, напускам националния отбор. Вие продължавайте да ровите. Истината ще излезе", заяви Сираков, който очевидно се изнерви и стана, облече си якето и напусна зала "Родина" на националния стадион "Васил Левски".

Героят от САЩ`94 даде брифинг заедно със Станимир Стоилов по повод изтегления жребий за квалификациите за Евро 2010 в Полша и Украйна. Както е известно, България попадна в група "G" заедно с Англия, Швейцария, Уелс и Черна гора.

"Добре ще е да започнем с четири домакинства", пошегува се Сираков в началото на пресконференцията.

"Надявам се Димитър Иванков да преосмисли решението си и да можем да продължим да разчитаме на услугите му", каза още Сираков. /БЛИЦ