ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков категорично обяви, че няма да изпълни искането на "Левски на левскарите" да им прехвърли акциите на клуба.

"Лицата са едни и същи. С никой, никога не съм отказал среща на каквато и да е тема, която да е полезна и добра за Левски. Отворен съм за разговори. С мен много по-лесно се говори с добро, с лошо  трудно ще постигнат нещо. Те нищо не ми доказват. Вредят на Левски. Готов съм да седна и да разговарям с всeки на всяка тема. Ако става въпрос за обида, аз имам 1000 причини да съм им обиден, много повече от хиляда дори. Поканих ги юни, но те не дойдоха. Ето, заявявам го публично, говори сме да водим разговорите. Но да ме притискат и да ме рекитират да прехвърля акциите на клуба - няма да стане!", обяви Сираков. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Приказките, които чувам, че една ли не съм подставено лице на Божков, на Бойко Борисов, искам да им кажа на тези момчета, че Наско Сираков не е бил подставено лице през целия си съзнателен живот, няма и да бъде. Единствено съм зависим от семейството си, познавате ме добре. Как си представяте да бъда подставено лице на някой? 12 години ме държаха извън Левски точно заради това. Аз не мога да бъда контролиран. Винаги правя това, което е добро за Левски", продължи Сираков. 

"Готов съм на всякакви разговори, но не на ултиматуми и рекет", категорично отсече босът на Левски, отрязвайки мераците на "Левски на левскарите" да им предостави акциите на клуба.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

 
 

На живо: Пресконференция на ръководството на "ПФК Левски"

️ На живо: Пресконференция на ръководството на "ПФК Левски" #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ВиеЩеЯПревърнетевЛегенда

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Сряда, 13 декември 2023 г.