ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, който днес бе обвинен от феновете в кражба на акции, изглежда се готви за военни действия, разбра ексклузивно БЛИЦ. Нямам как иначе да си обясним обстоятелството, че Наско внезапно смени мястото на планирана за четвъртък пресконференция. В крайна сметка тя ще се състои в сряда. Но  не е само това. Променено бе и мястото на събитието  - от сектор "А", където Сираков вижда опасност от "доволни" от работата му фенове да дойдат и да го изнесат, в сектор В, където е далеч по-безопасно. И където районът може да бъде охраняван. Част от привържениците смятат, че Сираков ще повика полиция и жандармерия, които да го охраняват от гнева на запалянковците.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

БЛИЦ научи, че най-вероятно в сряда Сираков ще се опита да спечели време, като баламоса феновете, че значителна част от дълга към НАП е погасена. Друга важна тема, която се очаква Сираков да повдигне, е че е влязъл в контакт с фирма, която преди 4 години излъга Славия и  бате Венци Стефанов, че ще им построи нов стадион.

Феновете обаче не са изненадани от Сираков, тъй като именно той се свърза и доведе ментето Диксън, което обеща да изсипе златен дъжд на "Герена". Диксън обаче се оказа един най-обикновен келеш, който се появи на митичния син стадион с Ферари под наем. 

Номерцата на Сираков едва ли ще успокоят недоволните фенове. Очаква се той да стъпи на потъващи пясъци, които скоро могат да го погълнат... БЛИЦ СПОРТ