Спиране на първенствата и турнирите в системата на БФС в аматьорския футбол. Тази заповед издаде централата по повод утежнената ситуация в страната и въведените мерки за ограничаване разпространението на вируса COVID-19. 

"Във връзка с решения, обявени след заседание на Министерския съвет, заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на Министъра нa здравеопазването Кирил Ананиев и в следствие на мерките за ограничаване разпространението на вируса COVID-19, Българският футболен съюз постановява да се преустановят първенствата и турнирите от аматьорския футбол на всички нива - мъже, юноши, деца, футзал и женски футбол.

Спирането на първенствата и турнирите ще бъде в сила до второ нареждане, съобразно ситуацията в страната и решения на Националния оперативен щаб", съобщиха от БФС.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Припомняме, че вчера футболната централа постанови мачовете от Първа и Втора професионална лига да се играят при закрити врата, считано от понеделник, 9 март 2020 г. 

Днес без публика ще се играят две срещи от второто ниво на футбола ни: Монтана - Лудогорец II (от 16:00 часа) и Локомотив (Горна Оряховица) - Хебър (Пазарджик) (от 17:30 часа, пряко по Диема Спорт).