Скандалите с "черното тото" в българския футбол продължават с пълна сила. Екшън имаше и след днешния мач на ЦСКА с Велбъжд (Кюстендил) от първенството на Елитната юношеска група до 19 години. "Армейците" спечелиха с 3:1, а срещата се игра на стадион "Академик" на 4-ти километър. И за този двубой обаче има сериозни съмнения, че е бил манипулиран с цел печалби от залози.

Директорът на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов вече обяви, че непрекъснато вижда по юношеските мачове „мутри, които говорят непрестанно по телефона на английски език“. Това се потвърди на днешния двубой между талантите на "червените" и тези от Кюстендил.

Репортер на "Канал 3" присъства на мача и забеляза англоговорящ, който не спираше да дава информация по телефона за абсолютно всичко - кой напада, кой се защитава, картони, корнери, всичко... Естествено, журналистът отиде при него с най-добри чувства, за да го попита кой е, за кого работи и какво прави на мача. Докато въпросният англоговорящ даваше инфо по телефона, непрестанно отбиваше въпросите с „No Comment” (на български – без коментар).

След края на срещата обаче се оказа, че „заподозряният“ съвсем не е англичанин или какъвто и да е чужденец, а си е чист българин. Той се обърна към репортера с думите: „Без коментар, не коментирам. Не искам да разговарям с вас, no comment”.

От "Канал 3" не се отказаха и преследваха въпросния човек и извън стадиона, при което той не спираше да повтаря „Махнете се, не искам да говоря с вас, няма да говоря“. И по едно време, явно гузен, че е разкрит и побеснял от факта, че опитите да му измъкнат думи от устата няма да спрат, неизвестният прибегна до първичното и удари камерата и оператора на телевизията, след което си плю на петите и офейка.