Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

На грозни и просташки сцени станаха свидетели зрителите във ВИП-ложата на стадион “Масимир”, където Лудогорец падна с 2:3 от Динамо (Загреб) след гол в 98-ата минута и отпадна от Шампионската лига.

Делегацията на клуба от Разград в лицето на Кирил Домусчиев, Ангел Петричев и Георги Караманджуков бе замеряна с кенчета с бира от разбеснели се ултраси на хърватския гранд. Групичката гамени бе заела места близо до нашите и не престана през целия мач да псува българите. В резултат на фенската атака цялото сако на изпълнителния директор Ангел Петричев беше залято с бира, а някои от най-запалените хърватски хулигани дори опитаха да потърсят саморазправа с шефа на Лудогорец. Всичко това стана пред безучастните погледи на стюардите в ложата.

Освен това делегацията ни бе обиждана на „цигани“. „Цигани, цигани!“ скандираше целият стадион по адрес на българските футболисти и фенове, дошли в Загреб.

Това е причината Лудогорец да подаде в УЕФА жалба на расистка основа, с очакването да донесе наказание на Динамо. Делегатът на мача стана свидетел на случките във ВИП-ложата и пое обещание да отбележи нарушенията. На трибуните бе помощник-треньорът на националния отбор Ради Здравков.