Изключителен скандал се разигра пред стадион “Българска армия” между служители на ЦСКА и журналисти. Отборът официално трябваше да започне подготовка днес. След като не беше обявен нито час, нито място за първия сбор все пак няколко представители на медиите чинно зачакаха пред съблекалните на “Армията”. Малко преди 8.30 часа започнаха да пристигат първите футболисти. След тях се появи и Димитър Пенев. След около 45 минути чакане охранители и служители в ЦСКА започнаха да гонят журналистите.

“Какво правите тук, кой ви е казал да идвате? Имаме нареждане от Димитър Йосифов Борисов да напуснете незабавно стадиона. Отидете в кафето или на друго място, но ние ще го отнесем, ако останете тук”, заявиха от клуба пред слисаните репортери.

БЛИЦ още вчера ви информира за предстоящия провал на началото на зимната подготовка на ЦСКА. За първи път от години насам няма тренировка, пресконференция, обявен час или каквото и да било от клуба.

Единствено помощник треньорът Адалбер Зафиров се появи за кратко пред журналистите и заяви: “Днес няма да има нищо, няма какво да чакате”.

Очаква се по-късно футболистите да минат прегледи в клиниката в “Дианабад”.
СТЕФАН РАЛЧЕВ, БЛИЦ