Скандал се разигра на пресконференцията на "Герена", на която беше представен нов спонсор на клуба - турската болница "Аджъ Бадем". Мнозина обаче очакваха "сините" най-после да обявят името на генералния спонсор, за когото се говори през последните месеци. Но това отново не се случи, което очевидно вече изнервя не само феновете на "Левски", а и журналистите.

"Това не е сериозно! Батков обяви 1-и, после 12-и, 21-и... другия месец. А сега ни представяте някакви турски болници. Какво е това нещо? Хората искат да разберат кой е спонсора на "Левски", коя банка ще дава парите, а не в коя болница ще се лекуват футболистите", изрази недоволството си журналист, обръщайки се към Баждеков.

"Клубът беше коректен, обяви, че представя нов спонсор. Ако на вас не ви е интересно, никой не ви кара да присъствате", отговори финансовият директор на "Левски".

"Големите клубове представят спонсори, които са важни, тъй като са с дълготрайно сътрудничество. Никой не ви е подвел. А за генералния спонсор - ние ще решим, когато се прецени, тогава ще го представим", каза още Баждеков.

"Днес сме се събрали, за да ви обявим сътрудничеството ни с болница "Аджъ Бадем". До края на седмицата ще видите кой е новият спонсор на "Левски". Това ще стане, когато представяме новите попълнения в отбора. Логото на екипите ще е на новия холдинг", добави Баждеков.

"Генералният спонсор е важен, но здравето е по-важно от всичко останало. Не искам да ги разделяме нещата, но се радваме от такъв парнтьор. Надяваме се обаче да не ги ползваме от спортна насока и да не се налага често да посещаваме болниците им. Благодарни сме на турците, дано да ни оказват нужното внимание", заяви асът на "сините" Христо Йовов, който заедно с Божидар Митрев и Баждеков бяха представителите на клуба по време на пресконференцията.