Страхотен скандал се разразил в последните няколко дни в Локомотив (Пловдив), научи БЛИЦ. Потърпевш се оказал Едуард Ераносян, който бил бесен на новия собственик Коко Динев. Причината е, че бизнесменът от Сандански не позволил на Едо да работи по зимната селекция и по този начин шампионът от 2004 година нямал никакъв принос за пристигналите нови попълнения.

“Ераносян си мислеше, че ще прави селекцията, но до момента всички привлечени играчи идват чрез мениджъри, свързани с други хора в клуба”, коментираха на “Лаута”.

Още в един скандал се замесил Ераносян, след като стана ясно, че ще помага на Локомотив. Групичка фенове, с която имал разправия още от времето на треньорския си престой в отбора, се заканиха да му връщат. Привържениците били категорични, че ще уведомят ФИФА, че Ераносян е част от отбора, въпреки че няма право да работи, след като е наказан заради допинг скандал в Кипър. Не случайно е и днешното отсъствие на Едо от първата тренировка на “смърфовете”.

“Ераносян няма да се появява пред камери и на по-големи събития, а ще помага от разстояние. Групичка фенове, която той гонеше, докато бе треньор, сега не иска да го вижда на стадиона и е готова на всичко”, споделиха близки до Локомотив./БЛИЦ