Скандал между българи и чужденци превзе съблекалнята на ЦСКА. Повод за това бе изказване на италианеца Кристиян Тибони, който заяви, че треньорът Милен Радуканов говори само с българите и избягва чужденците. След победата с 3:0 над Малеш (Микрево) в 1/8-финал за Купата на България капитанът Тодор Янчев изригна срещу Тибони.

“Мисля, че ако е казал такова нещо, е интриганство. Най-малкото Тибони има право да говори. Милен намира нужния език и говори с всички. Нека първо този човек да се замисля дали тренира на 100 процента и дали заслужава да е в групата на отбора. Аз мисля, че не заслужава. Трябва да се раздаваш на тренировки и мачове, а не само да се редиш и да чакаш заплатата си. Нека спрем до тук, не искам да говоря повече”, каза Тошко Янчев.

“Имаме три мача до финала за Купата, ще се концентрираме през пролетта. В първенството, ако си вземем възловите мачове, нищо не се знае. Има върху какво да работим, паузата ще ни се отрази добре. Мачът с Порто е за чест, но трябва да го изиграем на добро ниво. Втора поредна година участваме в групите на Лига Европа, но явно нямаме ресурс да играем на два фронта”, завърши капитанът./БЛИЦ