Страшен скандал и корида беше дербито в Източната “Б” група между “Ботев” (Пловдив) и Етър (Велико Търново). Домакините спечелиха с 3:1, след като изоставаха с 0:1. Главният съдия Таско Тасков опорочи двубоя, след като показа общо четири червени картона – един за домакините и три за гостите от Велико Търново. След като Етър поведе с 1:0 в 35-ата минута публиката на “Ботев” пощуря. Двубоят се игра на стадиона на Брестник, а “жълто-черните” ултраси започнаха да хвърлят димки, бутилки минерална вода, празна каса от бира и седалки. Бутилки и седалката се стовари върху треньора на Етър Цанко Цветанов, който падна на земята.

Лагерът на гостите поиска срещата да бъде прекратена. Никой от съдиите или служебните лица обаче не се трогна от молбите на Етър и Таско Тасков продължи двубоя. През първата част Тасков изгони Аргиров от “Ботев”, при което даде дузпа на Етър. В края на първото полувреме арбитърът пресилено изгони Русков от Етър. Футболистът беше паднал на терена и фаулиран, а странно получи червен картон. На почивката съдията изгони и Калоян Чакъров от треньорския щаб на гостите от Велико Търново.

През втората част Таско Тасков изгони втори футболист на Етър – Александър Русев. След това домакините от “Ботев” започнаха обрата и Сашо Александров направи 2:1. До края на двубоя и Петър Атанасов се разписа за крайното 3:1./БЛИЦ