Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е бил наплют и изблъскан от фенове на Локомотив (Пловдив), които нахлуха на пистата на стадиона в 42-ата минута на мача, спечелен от "червените" с 1:0. "Освен капитана, ултрасите от агитката на домакините са удряли и блъскали и хора от щаба ни", написаха "армейците" на клубния си сайт cska.bg.

Всичко това се случва в началото на инцидентите на стадион "Локомотив", което предизвика феновете на "червените" и те навлязоха на пистата, след което се стигна до грозни сцени, заради които срещата беше прекъсната за около 20 минути.

От ЦСКА информираха и за скандал в ложата на стадиона в парк "Лаута": "След последния съдийски сигнал фен на домакините потърси саморазправа с делегацията на нашия клуб в ложите на стадион "Локомотив". Своевременната реакция на охранителите обаче попречи на запалянкото да нахлуе в ложата, където бяха главният мениджър Стойчо Стоилов, спортният директор Пламен Марков, изпълнителният директор Трифон Попов, отговорникът по сигурността на стадион "Българска армия" ген. Стоян Томчев, администраторът Димитър Вутов, легендарният вратар Георги Велинов, както и новият футболист в тима Роланд Алберг. Привърженикът беше задържан, а ръководителите на ЦСКА напуснаха стадион "Локомотив" невредими."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма