ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Борещият се за място в шестицата Черно море продължава да недоволства от съдийството. "Моряците" излязоха с позиция срещу рефера Станислав Тодоров, който отговаряше за ВАР при загубата на тима на Илиан Илиев с 1:2 от Ботев (Пловдив) на "Тича" в мач от 22-ия кръг на Еfbet Лига. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Варненци сравниха ситуация, при която главният съдия Васимир Ел Хатиб отсъжда дузпа, но решението е отменено от видеопомощниците му, със сходно положение от реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига между Челси и Борусия (Дортмунд), където "сините" от Лондон получиха 11-метров наказателен удар.

Изявлението на Черно море:

"За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра. Или по-точно водени от това “как трябва да свърши определена среща”. 

В мача между Челси и Борусия (Дортмунд) ВАР сигнализира, че има игра с ръка в наказателното поле, и след разглеждане главният съдия отсъжда дузпа.

При абсолютно същата ситуация обаче на мача между Черно море и Ботев (Пловдив) главният съдия отсъжда дузпа, но ВАР, за който отговаря Станислав Тодоров, ОТМЕНЯ решението на рефера! Първата ситуация е в двубой от Шампионската лига, а другата в родния ни шампионат.

По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса - чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?

Очакваме Виктор Кашай и Съдийската комисия да си кажат мнението по случая!".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК