Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!
Скандалната фирма „Моко Солюшън”, която се провали с организирането на юбилейния мач на един от най-обичаните български футболисти Георги Аспарухов-Гунди, се оказа в ликвидация от месец февруари тази година. Това установи проверка на БЛИЦ в Търговския регистър. От разследването ни стана ясно, че на въпросната компания е бил назначен синдик, който трябва да защити правата на кредиторите. Смущаващото в случая е, че административното ръководство на Левски явно не е проверило актуалното състояние на „Моко Солюшън” и се е доверило напълно.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
По този начин фирмата-еднодневка се изгаври с вековния клуб и се облагодетелства на гърба на многобройните му привърженици, които си закупиха билети за мача с Бока Хуниорс. Впоследствие от „Моко” се опитаха да излязат от ситуацията, като организираха двубоя с Милан, който също се оказа бутафорен.

БЛИЦ научи, че зад „Моко” стоят лица, които са организирали бенефиса на Христо Стоичков, на който също са били завлечени фенове с обещания за ВИП-билети. Гротескната ситуация плаче за прокуратурата. БЛИЦ ще следи развитието на случая.