Един от основните акционери в ЦСКА Милко Георгиев коментира декларацията на Управителния съвет, която първо агенция БЛИЦ разпространи.

"Първо - дълбоко се съмнявам, че част от членовете на Управителния съвет някога са отваряли Търговския закон. Пълно е с юридически грешки, какво да ги коментирам, смехотворни неща. Да отворят търговския закон и да покажат къде пише, че акционерите са длъжни да осигуряват финансиране на клуба. По тази тема са неграмотни", заяви Милко Георгиев.

"Седем-осем неща са абсолютно неиздържани. А и не видях някой да се е подписал. Това са небивалици, това е смешно. По коя точно точка от търговския закон, алинея, член, акционерите на едно акционерно дружество осигуряват финансирането на клуба в случая. Моля ви се..."

"Това като го видях направо припаданха, такава глупост не бях виждал. Това е несериозно. Даже ще ви покажа есемеси от Румен Атанасов как ме призовава да дам всичко от ЦСКА и сега се подписал под общото. Като по времето на комунизма. Аз съм сигурен, че не е и прочел декларацията. За мен тази декларация не е издържана, смехотворна е. Така са преценили, така са написали. Аз призовавам изпълнителния директор да свика Общо събрание. Защото аз и Ивайло не можем да свикаме такова", завърши Милко Георгиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015