Хаосът в ЦСКА в последните седмици продължава да тревожи най-верните фенове. Привържениците за пореден път доказаха, че в момента са най-святото, което притежава клубът, след като изпълниха сектора за гости по време на гостуването на Литекс в Ловеч (0:2). В социалните мрежи се появи декларация на феновете по повод последните събития в Борисовата градина.

Ето написаното от страна на феновете:


"Драги армейци,

Вече месец управлението на ПФК ЦСКА се намира под контрола на семействата Инджови и Манджукови. Първоначално акциите на ЦСКА бяха придобити от П. Манджуков и Ю. Инджов, а след това прехвърлени на фирма, собственост на Ив. Манджуков и М. Георгиев. Пред феновете и обществеността П. Манджуков пое ангажимента да бъдат изплатени всички средства, необходими за получаването на лиценза на ЦСКА, а също така да се гарантира клуба до края на сезона. За съжаление последните изявления на новите собственици стават мъгливи и неясни. Все още не са изплатени до край някои от задълженията по лиценза. Занемарени са купища дребни плащания, които травмират първия мъжки отбор, детско-юношеската школа и администрацията. Всичко това не можеше да не се отрази печално върху играта на първия отбор.

Изявленията на Ив. Манджуков от последните дни внасят още по-голяма несигурност за бъдещето на клуба. От негови думи пред фенове става ясно, че въпреки направените обещания, П. Манджуков и Ю. Инджов са се отказали да ги изпълнят. Заявяваме категорично, че така повече не може. Или новите управляващи в лицето на "Финансово-маркетингова компания" ООД трябва да изпълнят своите ангажименти, или да се каже честно, че не са способни да се справят с управлението, след което да върнат акциите на феновете, както беше обещано по-рано. Друга възможност няма. ЦСКА нито е търговско, нито строително предприятие. Няма никакви основания и да се говори за неговия фалит. Несериозно звучат приказките за преструктуриране на разходите, зад които стои нежелание да се плаща или (което е по-страшно) заговор ЦСКА да бъде заличен от професионалния футбол. Ние няма да допуснем това. Ако до няколко дни не е поет ясен ангажимент на новите собственици, ще се обърнем към всички фенове и ще предприемем съответни протестни действия. ЦСКА е кауза. Нека всеки да си дава сметка за това.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015