Скаут на елитен отбор от Англия вече е в София за утрешния мач на българските национали срещу Италия, пише Проспорт.бг. Мишена на специалиста е играч от селекцията на Пламен Марков. Той е гост на агента Петьо Костадинов, който през последната година демонстрира висока активност на Албиона и Скандинавия.

"Не само, че няма да кажа кой е обект на интерес на елитния английски клуб, но и няма да дойда на стадиона, защото колегата пожела анонимност", потвърди пред спортния сайт Костадинов.

"Дори ще седне точно на противоположния сектор на ложите, където доста често половината места са заети от любими на определена група хора акордеонисти и изпълнители от столични кръчми и човек не може спокойно да си гледа работата. Ще му изпратя съставите по телефона."

"Трябва да са ме ударили жегите от последните дни, за да кажа клуба. Много народ ще се изнерви. И без това един завършен малоумник с родна кръв, но с чужд паспорт, провали преговорите за наше момче за Блекбърн през лятото например, в опита си да седне на масата. Така всички паднахме от столовете. Въпросният елитен английски клуб изпрати свой човек и на мача Румъния – Франция, където ще бъде наблюдаван състезател на същия пост в състава на северните ни съседи."

"След това най-вероятно ще гледаме поне един мач от започващите утре в Струмица евроквалификации за юноши до 19 години с участието на домакините от Македония, Исландия, Швеция и Австрия. Три исландски момчета силно ни интересуват. Всъщност, ние знаем много за тях и вече сме ги гледали", каза още мениджърът.

Според Гонг.бг Германия също ще има традиционно присъствие на Националния стадион „Васил Левски”. Новината е потвърдил техният домакин Емил Данчев.

Спортлайн.бг пък добавя информацията с твърдението, че Айнтрахт по препоръка на Петър Хубчев е изпратил свой съгледвач за Благой Георгиев. Все пак, славистът е добре познат за Бундеслигата и всичко изглежда съвсем логично.