Отборът на Скрита сила да доиграе първенството. До това решение стигнаха членовете на УС на свое извънредно заседание, проведено късно снощи. Четирима от общо десетте членове, заедно с президента и собственик на тима Майрам Апти-Марчо, били непреклонни в намерението си да се откажат, но в крайна сметка здравият разум надделял.

Затова роля изиграло и телефонно обаждане от Варна, където изчели до точка публикуваната първо в БЛИЦ Декларация на УС за напускане на групата.

От Зоналния съвет на футбола уверили шефовете на Скрита сила, че нито един отбор не може да си служи със заплахи, но обещали за въпросните им три мача, ръководени от варненски съдии, да се направи разследване. Те били категорични, че ако има допуснати в техен ущърб грешки, арбитрите ще си понесат последствията.
 
Въпреки, че се съгласили да изиграят оставащите до края мачове, босовете на тима от Мъдрево ще предприемат друга, макар и не толкова крайна мярка. В знак на протест домакинският им мач срещу „Бенковски” (Бяла) ще започне с десетминутно закъснение.
МЕХМЕД ХОДЖОВ/БЛИЦ